Четвер, 02.05.2024, 22:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Орадівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Калькулятор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Вересень » 20 » Ярмарок-продаж кондитерських виробів.
21:19
Ярмарок-продаж кондитерських виробів.

  15 вересня, в Орадівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся ярмарок-продаж кондитерських виробів. Ініціатором стали саме діти. Президент та учнівське самоврядування підтримали задум та розпочали спільну підготовку.

   Осінній ярмарок проходив у шкільній їдальні, де хоч і трохи тісно, але місце знайшлося усім. Участь взяли усі класні колективи, які презентували свої власні солодкі вироби. Загалом ярмарок тривав весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно.

    Кількість та різноманіття смаколиків задовольнилоб будь – якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, пряники найрізноманітніших видів та форм, рогалики, вафлі, желе – чого тільки не було!

Домашню випічку охоче розкуповували як маленькі школярі, так і працівники закладу. Діти куштували смачну випічку та із задоволенням розглядали вироби один одного, ділилися враженнями і рецептами, а вчителі втішалися гарним настроєм своїх учнів.

   Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи закладу вдячні за допомогу у проведені ярмарку батькам, дідусям та бабусям школярів.

 

Переглядів: 156 | Додав: Spolbor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
МОН України
Черкаська ОДА

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz