П`ятниця, 03.05.2024, 03:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Орадівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Калькулятор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу


День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».Саме в ці дні три роки тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого апогею. В школі пройшли заходи по вшануванню Героїв.

Переглядів: 151 | Додав: Spolbor | Дата: 28.02.2021 | Коментарі (0)

21 лютого представники всіх націй і народностей світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Свято було започатковано у листопаді 1999 року на тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у Парижі.   Міжнародне свято рідної мови мало послугувати захисту мови як культурної спадщини кожної окремої національності, кожної народності на нашій планеті.

Рідна мова для кожної людини є важливим елементом культурної свідомості. Вона накопичує традиції й досвід попередніх поколінь і дозволяє передати їх нащадкам. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. За оцінкою фахівців, із шести тисяч мов, які нині існують, близько половини знаходиться під загрозою зникнення у найближче десятиріччя. Тому ЮНЕСКО своїм Рішенням прагне підтримувати мову, як ознаку культурної приналежності особи. Вивчення іноземних мов та багатомовність – є ключами до взаєморозуміння та взаємоповаги для людства.

В Україні це свято відзначають ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: Spolbor | Дата: 28.02.2021 | Коментарі (0)

Пошук
МОН України
Черкаська ОДА

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz